Kysané zelí s fenyklem a koprem
Kvašeno s láskou
Přirozeně kvašené bílé zelí s fenyklem a koprem bez přidaného cukru. Fenykl blahodárně působí na trávení a napomáhá detoxikaci těla.
Nevšední chuťová kombinace bílého zelí fenyklu a kopru vznikla pod rukama Pavla Pavlíka, bývalého šéfkuchaře fine-dining restaurací a držitele michelinského ocenění Bib Gourmand.
- Bez přidaných konzervantů a barviv.
- Čistě přírodní. Bez přidaného cukru.
- Nízká energetická hodnota - vhodný parťák při redukční dietě.
- Vhodné pro vegany i vegetariány.
Jak si vychutnat salát z bílého zelí s fenyklem a koprem?
- Samostatně, ze sklenice přímo do pusy.
- Jako salát v misce ke každému jídlu.
- Jako přísada do baget, tortil, sendvičů, burgerů.