Bezlepková náhrada sójové omáčky

Směs vlčího bobu, ovsa, soli a vody fermentovaná více než 6 měsíců dodá vašemu jídlu správnou chuť a usnadní trávení. Díky dlouhé době fermentace má naše lupinová omáčka Luggi výrazou chuť i vůni. 

  • Vyrobeno fermentací přirozeně bezlepkových bio surovin dle tradiční receptury.
  • Bez konzervantů, barviv, umělých sladidel a přidaných zvýrazňovačů chuti.
  • Bez sóji a lepku.
  • Obsahuje pátou chuť umami, která se označuje jako „lahodná“, či „chuť zralosti“.
  • Vhodné pro vegany a vegetariány.

Jak si Luggi vychutnat?

  • Nahradí maggi, či sójovou omáčku
  • K dochucení polévek, omáček, salátů
  • K marinování masa či ryb

Jarní závitky s Kimchi a Luggi - Marinování s Luggi - Onigirazu-sushi sadwich - Další tipy hledejte v knihovně našich receptů ZDE

      

Žádná položka