BAGETA S AVOKÁDEM A KIMCHI
Mnoho našich receptů obsahuje Kimchi v nějaké tepelné úpravě. Dnešní výběr padl na bagetu, kde bude naše Kimchi v přirozeně křupavé podobě. Pokud nejste fanoušci pikantních chutí, můžete vyzkoušet naše nové Kimchi “nepálivé” a dát nám vědět, jaké je vaše oblíbenější. Konec psaní a čtení, pojďme tvořit a jíst.
Co budeme potřebovat (2 porce):
- bageta
- 1 balení hummusu
- cherry rajčátka
- avokádo
- sklenice Kimchi a čerstvý pepř
Jdeme na to:
Bagetu si rozkrojíme napůl a podélně. Z obou stran potřeme hummusem, na který rozložíme na plátky nakrájené avokádo. Avokádo posypeme čerstvě namletým pepřem. Na avokádo položíme nakrájená cherry rajčátka a samotné Kimchi bez nálevu. Kdo nemá rád velké kousky naložené zeleniny, může si Kimchi před přidáním do bagety pokrájet na menší kousky. Na závěr můžete obsah bagety pokapat vaším oblíbeným olejem a pustit se do tohoto delikatesního snacku.
Pro více receptů navštivte Beavia - recepty.