KIMCHI BURGER
Klasický burger obohacený o korejský zázrak plný vitamínů a probiotik. Pojďte si tedy připravit burger trochu jinak a dopřejte lidem kolem vašeho stolu poznat chuť daleké země a přísun vitamínů a probiotik.
Co budeme potřebovat: (4 porce)
- 4 housky (hamburgerové, či jiné bulky)
- 4 plátky (beyond meat) nebo klasického mletého masa
- sklenice kimchi Beavia (dříve I love Hummus)
- 1 rajče
- ½ červené cibule
- pár nakládaných okurek
- listy salátu
- dip (na potření housek)
- chilli paprička
Jdeme na to:
Na rozpálený gril, či doma na pánev, položíme připravené maso nebo jinou alternativu. Z obou stran dáme opéct i housky, ať je máme křupavé. Opečené housky pomažeme vámi zvoleným dipem a navrstvíme listy salátu. Na salát položíme maso. Přikrejeme rajčetem, na které přidáme kimchi. Nebojíme se dát větší vrstvu! Takto připravené burgery můžeme obohatit o domácí hranolky, zeleninový salát nebo sníst čistě tak, jak jsme si je sami připravili.
Pro více receptů navštivte Beavia - recepty.