Klasický burger obohacený o korejský zázrak plný vitamínů a probiotik. Pojďte si tedy připravit burger trochu jinak a dopřejte lidem kolem vašeho stolu poznat chuť daleké země a přísun vitamínů a probiotik.

Co budeme potřebovat: (4 porce)

  1. 4 housky (hamburgerové, či jiné bulky)
  2. 4 plátky (beyond meat) nebo klasického mletého masa
  3. sklenice kimchi Beavia (dříve I love Hummus)
  4. 1 rajče
  5. ½ červené cibule
  6. pár nakládaných okurek
  7. listy salátu
  8. dip (na potření housek)
  9. chilli paprička

Jdeme na to:

Na rozpálený gril, či doma na pánev, položíme připravené maso nebo jinou alternativu. Z obou stran dáme opéct i housky, ať je máme křupavé. Opečené housky pomažeme vámi zvoleným dipem a navrstvíme listy salátu. Na salát položíme maso. Přikrejeme rajčetem, na které přidáme kimchi. Nebojíme se dát větší vrstvu! Takto připravené burgery můžeme obohatit o domácí hranolky, zeleninový salát nebo sníst čistě tak, jak jsme si je sami připravili.

Pro více receptů navštivte Beavia - recepty.