Co budeme potřebovat: (4 porce)

  1. ½ sáčku červené čočky
  2. ½ sklenice kimchi
  3. sůl, pepř
  4. bylinky
  5. kokosový olej (na smažení)

Jdeme na to:

Čočku přebereme a na hodinku namočíme. Přidáme sůl, pepř, bylinky a rozmixujeme do hladka. Konzistenci stále udržujeme stejně jako je tomu u klasických lívanců. Přidáme najemno pokrájené kimchi a zamícháme. Dochutíme podle své chuti a smažíme na potřené pánvi kokosový olejem. Hotové lívance můžeme podávat s další dávkou kimchi, nebo s omáčkou viz (recept, kde již omáčku máme). 

Pro více receptů navštivte Beavia - recepty.

Užijte si tyto pikantní lívance. Nově máte možnost použít kimchi nepálivé, kde vyniknou chutě kořenové zeleniny.