Při objednávce nad 1998Kč máte od nás dopravu zDARma.

KIMCHI POLÉVKA S TEMPEHEM

Co budeme potřebovat:

  • 2 lžíce oleje, zeleninový vývar
  • 1 cibule, 2 stroužky česneku
  • 1 mrkev, kousek petržele a celeru
  • 2 jarní cibulky a mini kapustičky
  • 2 lístky bobkového listu, 3 kuličky nového koření
  • polovinu batátu
  • sklenici Kimchi Beavia (I love Hummus)
  • tempeh
  • bílý pepř a himalájská sůl

 

Jdeme na to:

Na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, česnek a poté zarestujeme kořenovou zeleninu. Přidáme koření a necháme spojit chutě. Poté přidáme nakrájený tempeh, lehce orestujeme a přidáme jarní cibulku. Jako další krok je přidání Kimchi, které promícháme s ostatními surovinami a zalijeme zeleninovým vývarem. Přidáme očištěné mini kapustičky společně s nakrájenými batáty. Cca 20 minut provaříme a dochutíme podle chuti solí a pepřem. Po naservírování můžeme ozdobit jarní cibulkou a sezamovými semínky.

Pro více receptů navštivte Beavia - recepty.