KIMCHI POLÉVKA S TEMPEHEM
Co budeme potřebovat:
- 2 lžíce oleje, zeleninový vývar
- 1 cibule, 2 stroužky česneku
- 1 mrkev, kousek petržele a celeru
- 2 jarní cibulky a mini kapustičky
- 2 lístky bobkového listu, 3 kuličky nového koření
- polovinu batátu
- sklenici Kimchi Beavia (I love Hummus)
- tempeh
- bílý pepř a himalájská sůl
Jdeme na to:
Na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, česnek a poté zarestujeme kořenovou zeleninu. Přidáme koření a necháme spojit chutě. Poté přidáme nakrájený tempeh, lehce orestujeme a přidáme jarní cibulku. Jako další krok je přidání Kimchi, které promícháme s ostatními surovinami a zalijeme zeleninovým vývarem. Přidáme očištěné mini kapustičky společně s nakrájenými batáty. Cca 20 minut provaříme a dochutíme podle chuti solí a pepřem. Po naservírování můžeme ozdobit jarní cibulkou a sezamovými semínky.
Pro více receptů navštivte Beavia - recepty.