Co budeme potřebovat:

  • 1 zeleninový bio bujon
  • tofu nebo kuřecí maso
  • sklenici Kimchi od Beavia (dříve I love Hummus)
  • chilli, mletá paprika, sůl, jarní cibulka
  • sojová omáčka
  • sezamová semínka
  • 2 vejce - žloutky
  • tenké rýžové nudle 
  • sezamový olej (nebo jiný dle chuti)

 

Jdeme na to:

Osmažte kuřecí maso či tofu a dejte na stranu.
Mezitím v hrnci povařte Kimchi se zeleninovým bujonem asi 10 minut a poslední 3 minuty přidejte rýžové nudle.
Ke Kimchi přidejte uvařené maso (tofu), nakrájenou jarní cibulku, sojovou omáčku, mletou papriku, sezamový olej.
Nechte asi 5 minut vařit. Nakonec přidejte žloutky (spíše nerozšlehávejte), vařte posledních 5 minut.
Pozor, míchejte opatrně, ať nerozdrtíte tofu.  Dochuťte solí nebo chilli dle vaší chuti. Polévku můžete dozdobit jarní cibulkou a sezamem. 

Pro více receptů navštivte Beavia - recepty.