Se zápalem jsme se v roce 2011 pustili do plnění vlastního snu. A začalo to (pořádným!) hummusem. Po předešlých několika návštěvách blízkého orientu se začala ve Štěpánově hlavě rodit myšlenka I love Hummus. Projekt uzrával díky stážím v izraelských restauracích. O pár měsíců později se podařilo v Čechách založit malou rodinnou firmu. Po krátkém čase již u hrnců vařené cizrny nestačila pouze Štěpánova 84letá babička (která nad cizrnou bděla od začátku), tým se postupně začal rozšiřovat. Dnes je nás 15.

A aby toho nebylo málo, tak v žebříčku nejzdravějších potravin Štěpán objevil i Kimchi, pikantní křupavý salát z nakládané fermentovaného zeleniny. A tak postupně svoji řadu produktů obohatil i o něj, to se psal rok 2016.

Chceme lidem poskytnout možnost jíst lépe a cítit se lépe.

Možnost cítit se dobře a v rovnováze. Jen na základě nabídky kvalitních, chutných a plnohodnotných výrobků. Rádi bychom také rozšířili povědomí o recyklovatelnosti odpadů, o důležitosti kvalitní vody nebo o možnosti obnovitelných zdrojů. Sami kompostujeme, třídíme, užíváme k výrobě vodu z vlastního zdroje a v budoucnu bychom rádi přešli na solární elektřinu. Vaříme s láskou a nadšením, zastáváme poctivé hodnoty a těšíme se, co dál nám přijde do cesty a jaké nové chutě budeme moci nabídnout…

Výrobky se dostaly do více jak 600 maloobchodů po celé ČR a spolupráci jsme navázali i s několika velkými řetězci (Tesco, Makro, Globus, Ahold…). Dodáváme je do restaurací či firem. I zahraničních.

Výroba našich produktů se řídí Evropským standardem HACCP a certifikací International Food Standards - Foods. V roce 2017 jsme se přestěhovali z Průhonic do Všechlap u Divišova, větší prostory nám umožnily plněji rozšířit plány a rozvíjet naše vize.