Při objednávce nad 1998Kč máte od nás dopravu zDARma.

BIO Kimchi PÁLIVÉ (6x350g)

BIO Kimchi PÁLIVÉ (6x350g)

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (1)Počet hvězdiček je 5 z 5

Beavia (I love Hummus)

Prémiové BIO Kimchi pálivé vyrobené v České republice. Vitamínová bomba na podporu imunity - vitamíny, probiotika, vláknina a antiviriotika - to vše v jedné skleničce. Fermentovaný, pikantní a v neposlední řadě chutný salát, skvělý parťák pro každý den. O síle kvašené zeleniny věděly již naše babičky.
Vyzkoušejte toto blahodárné působení v asijském podání! Šest sklenic BIO Kimchi pro vaše zdraví. 1 sklenice = 350 g zdraví. Více

1 789 Kč
Skladem
ks
Beavia (I love Hummus)

Prémiové BIO Kimchi pálivé vyrobené v České republice. Vitamínová bomba na podporu imunity - vitamíny, probiotika, vláknina a antiviriotika - to vše v jedné skleničce. Fermentovaný, pikantní a v neposlední řadě chutný salát, skvělý parťák pro každý den. O síle kvašené zeleniny věděly již naše babičky.
Vyzkoušejte toto blahodárné působení v asijském podání! Šest sklenic BIO Kimchi pro vaše zdraví. 1 sklenice = 350 g zdraví. Více

O Kimchi

  • Nejpopulárnější korejská národní pochutina, zdobící každodenně téměř všechny talíře, a to buď samostatně nebo jako příloha k hlavnímu jídlu.
  • Fermentované produkty příznivě ovlivňují naše zdraví, zlepšují rovnováhu střevní mikroflóry, napomáhají trávení, posilují imunitu, podporují kardiovaskulární systém.
  • Jsou díky česneku antioxidační s nízkou energetickou hodnotou.
  • Uchovávejte při teplotě 1-7 °C.
  • Trvanlivost 6 měsíců.

Všechny ingredience se naloží, zasypou kořením a nechají se několik dní fermentovat. Výsledkem je křupavý kvašený pikantní salát, plný blahodárných probiotik.

Složení - *pekingské zelí (67%), *mrkev, *bílá ředkev, *sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, fermentovaná pšenice (bez lepku), jedlá sůl), pitná voda, *jarní cibulka, *cibule, *česnek, *rýžová mouka, *sladká paprika, jedlá sůl, *chilli (0,3%), *zázvor. *=BIO. „Špetka lásky a nic jiného."

Výživové hodnoty na 100g - Energetická hodnota 119 kJ / 29 kcal, Tuky 0,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, Sacharidy 5,3 g z toho cukry 2,7 g, Vláknina 1,4 g, Bílkoviny 1,8 g, Sůl 1,02 g 

Jak si Kimchi vychutnat?

Kimchi Pizza - Kimchi cuketové placky - Kimchi Burger - Kimchi polévka - Kimchi pomazánka
Nechte se inspirovat a navštivte naši stránku s recepty.

Jaký je rozdíl mezi fermentací, kvašením a kysáním?
Všechna slova mají stejný význam. Je jen pouhý zvyk, které z nich použijeme. Většinou říkáme kvašená zelenina, kysané mléčné výrobky a fermentovaná sójová omáčka.

Proč vaše Kimchi bublá a má občas vypouklé víčko?
Naše Kimchi je "živé", nijak jej nepasterujeme. To znamená, že obsahuje vysoké množství přátelských probiotických bakterií, které mají pozitivní dopad na vaše zažívání, posilují imunitu, harmonizují střevní mikroflóru a to vše ruku v ruce zlepšuje naši náladu.

Co znamená označení 107 KTJ/g?
KTJ/g - Kolonie Tvořící Jednotky na gram - Jedná se o jednotku používanou k měření počtu bakterií. Tento údaj se na etiketě probiotického doplňku stravy objevuje velmi často. Naše Kimchi obsahuje probiotické bakterie lactobacillus v množství 107 KTJ/g, což znamená 10 000 000 přátelských bakterií na gram. Za minimální denní dávku se považuje alespoň 1 miliarda (109) živých buněk.

Je Kimchi opravdu bez lepku?
Ano. Díky procesu kvašení je výsledný produkt zbaven veškerého lepku. Lepek zde slouží jako potrava pro probiotické bakterie.

Co se stane, když Kimchi necháte delší dobu u přepravce, popřípadě mimo lednici? 
Kimchi je takový "zeleninový burčák", je "živé", obsahuje velké množství probiotických bakterií, které působí pozitivně na naše zdraví. Vypouklé víčko je naprosto v pořádku a je výsledkem aktivity probiotických kultur. Kimchi má nejradši teplotu 1-7°C, kdy je proces kvašení zpomalen. Je-li Kimchi delší dobu mimo svou komfortní teplotu, nastartuje se proces kvašení a může dojít k úniku omáčky ze sklenice. Kimchi je v pořádku a vy si jej můžete vychutnat.