Fermentovaný MIX II (všechny příchutě) (6x350g)

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (4)Počet hvězdiček je 5 z 5

Beavia (I love Hummus)

V balíčku plném zdraví a vitality na vás čeká 6 sklenic plných vitamínů, probiotik a vlákniny: • 1x Řepa s křenem • 1x Kimchi klasik pálivé • 1x Kimchi klasik nepálivé • 1x Kimchi hlávkové zelí pálivé • 1x Kimchi hlávkové zelí nepálivé • 1x Kimchi jablko pálivé
Tento ochutnávkový mix zatočí s viry, podpoří imunitu i detox organismu a dodá rozmanitost vašemu jídelníčku. O síle kvašené zeleniny věděly již naše babičky. Vyzkoušejte toto blahodárné působení bez konzervantů a přidaných barviv!
1 sklenice = 350 g zdraví Více

Kód produktu: BEAVMIX6102003

649 Kč

Skladem
ks
Beavia (I love Hummus)

V balíčku plném zdraví a vitality na vás čeká 6 sklenic plných vitamínů, probiotik a vlákniny: • 1x Řepa s křenem • 1x Kimchi klasik pálivé • 1x Kimchi klasik nepálivé • 1x Kimchi hlávkové zelí pálivé • 1x Kimchi hlávkové zelí nepálivé • 1x Kimchi jablko pálivé
Tento ochutnávkový mix zatočí s viry, podpoří imunitu i detox organismu a dodá rozmanitost vašemu jídelníčku. O síle kvašené zeleniny věděly již naše babičky. Vyzkoušejte toto blahodárné působení bez konzervantů a přidaných barviv!
1 sklenice = 350 g zdraví Více

Kód produktu: BEAVMIX6102003

Řepa s křenem

  • Červená řepa se řadí mezi superpotraviny a antioxidanty, s křenem tvoří dokonalý křupavý kvašený salát, plný blahodárných probiotik.  
  • Fermentované produkty příznivě ovlivňují naše zdraví, zlepšují rovnováhu střevní mikroflóry, napomáhají trávení, posilují imunitu, podporují kardiovaskulární systém.

Složení
Červená řepa (81%), křen (4%), mořská sůl, pitná voda. „Špetka lásky a nic jiného."  Uchovávejte při teplotě 1-7 °C. 

Výživové hodnoty na 100g
Energetická hodnota 175 kJ / 42 kcal, Tuky 0,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy 9,2 g z toho cukry 6,4 g, Vláknina 2,7 g, Bílkoviny 1,8 g, Sůl 0,97 g

Kimchi 

  • Nejpopulárnější korejská národní pochutina, zdobící každodenně téměř všechny talíře, a to buď samostatně nebo jako příloha k hlavnímu jídlu.
  • Fermentované produkty příznivě ovlivňují naše zdraví, zlepšují rovnováhu střevní mikroflóry, napomáhají trávení, posilují imunitu, podporují kardiovaskulární systém.
  • Jsou díky česneku antioxidační s nízkou energetickou hodnotou a to z nich dělá skvělého společníka při hubnutí a detoxu organismu.

Všechny ingredience se naloží, zasypou kořením a nechají se několik dní fermentovat.
Výsledkem je křupavý kvašený salát, plný blahodárných probiotik.

Složení: nepálivé Kimchi klasik
Čínské zelí (66%), mrkev, bílá ředkev, pitná voda, cibule, jarní cibulka, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, fermentovaná pšenice (bez lepku), jedlá sůl), česnek, rýžová mouka, zázvor, sladká paprika, třtinový cukr, jedlá sůl. „Špetka lásky a nic jiného“. 

Složení: pálivé Kimchi klasik
Čínské zelí (66%), mrkev, bílá ředkev, pitná voda, cibule, jarní cibulka, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, fermentovaná pšenice (bez lepku), jedlá sůl), česnek, rýžová mouka, zázvor, chilli (0,1%), sladká paprika, třtinový cukr, jedlá sůl. „Špetka lásky a nic jiného“. 

Výživové hodnoty na 100g
Energetická hodnota 112 kJ / 27 kcal, Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 4,9 g z toho cukry 2,2 g, Vláknina 1,8 g, Bílkoviny 1,6 g, Sůl 1,0 g
Trvanlivost 6 měsíců. Uchovávejte při teplotě 1-7 °C. 

Kimchi z hlávkového zelí 

  • Kimchi z hlávkového zelí má stejné přínosy na naše zdraví jako klasické kimchi vyrobené z čínského zelí. Rozdíl je pouze v preferenci chuti.

Složení: nepálivé Kimchi hlávkové zelí
Bílé hlávkové zelí (66%), mrkev, bílá ředkev, pitná voda, cibule, jarní cibulka, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, fermentovaná pšenice (bez lepku), jedlá sůl), česnek, rýžová mouka, zázvor, sladká paprika, třtinový cukr, jedlá sůl. „Špetka lásky a nic jiného." 

Složení: pálivé Kimchi hlávkové zelí
Bílé hlávkové zelí (66%), mrkev, bílá ředkev, pitná voda, cibule, jarní cibulka, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, fermentovaná pšenice (bez lepku), jedlá sůl), česnek, rýžová mouka, zázvor, chilli (0,1%), sladká paprika, třtinový cukr, jedlá sůl. „Špetka lásky a nic jiného." 

Výživové hodnoty na 100g
Energetická hodnota 161 kJ / 39 kcal, Tuky 0,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, Sacharidy 5,6 g z toho cukry 3,6 g, Vláknina 2,9 g, Bílkoviny 2,2 g, Sůl 1,00 g
Trvanlivost 6 měsíců. Uchovávejte při teplotě 1-7 °C. 

Kimchi jablko  

Složení: pálivé Kimchi jablko
čínské zelí (66%), mrkev, bílá ředkev, pitná voda, cibule, jarní cibulka, jablko (9%), sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, fermentovaná pšenice (bez lepku), jedlá sůl), česnek, rýžová mouka, zázvor, chilli (0,1%), sladká paprika, třtinový cukr, jedlá sůl. „Špetka lásky a nic jiného."

Výživové hodnoty na 100g
Energetická hodnota 140 kJ / 33 kcal, Tuky 0,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g, Sacharidy 6,1 g z toho cukry 2,2 g, Vláknina 2,8 g, Bílkoviny 1,4 g, Sůl 1,02 g

Jak si vychutnat Beavia kvašené delikatesy?
Kimchi Pizza - Kimchi cuketové placky - Kimchi Burger - Kimchi polévka - Kimchi pomazánka
Nechte se inspirovat a navštivte naši stránku s recepty.

Jaký je rozdíl mezi fermentací, kvašením a kysáním?
Všechna slova mají stejný význam. Je jen pouhý zvyk, které z nich použijeme. Většinou říkáme kvašená zelenina, kysané mléčné výrobky a fermentovaná sójová omáčka.

Proč vaše Kimchi bublá a má občas vypouklé víčko?
Naše Kimchi je "živé", nijak jej nepasterujeme. To znamená, že obsahuje vysoké množství přátelských probiotických bakterií, které mají pozitivní dopad na vaše zažívání, posilují imunitu, harmonizují střevní mikroflóru a to vše ruku v ruce zlepšuje naši náladu.

Co znamená označení 107 KTJ/g?
KTJ/g - Kolonie Tvořící Jednotky na gram - Jedná se o jednotku používanou k měření počtu bakterií. Tento údaj se na etiketě probiotického doplňku stravy objevuje velmi často. Naše Kimchi obsahuje probiotické bakterie lactobacillus v množství 107 KTJ/g, což znamená 10 000 000 přátelských bakterií na gram. Za minimální denní dávku se považuje alespoň 1 miliarda (109) živých buněk.

Je Kimchi opravdu bez lepku?
Ano. Díky procesu kvašení je výsledný produkt zbaven veškerého lepku. Lepek zde slouží jako potrava pro probiotické bakterie.

Co se stane, když Kimchi necháte delší dobu u přepravce, popřípadě mimo lednici? 
Kimchi je takový "zeleninový burčák", je "živé", obsahuje velké množství probiotických bakterií, které působí pozitivně na naše zdraví. Vypouklé víčko je naprosto v pořádku a je výsledkem aktivity probiotických kultur. Kimchi má nejradši teplotu 1-7°C, kdy je proces kvašení zpomalen. Je-li Kimchi delší dobu mimo svou komfortní teplotu, nastartuje se proces kvašení a může dojít k úniku omáčky ze sklenice. Kimchi je v pořádku a vy si jej můžete vychutnat.