Kimchi NEPÁLIVÉ (6x350g)
Kimchi NEPÁLIVÉ (6x350g)
Vitamíny, probiotika, vláknina a antiviriotika - to vše v jedné skleničce. Na přání zákazníků v NEPÁLIVÉ VARIANTĚ pro děti a všechny, co nemají ostrá jídla v oblibě.
O síle kvašené zeleniny věděly již naše babičky. Vyzkoušejte toto blahodárné působení v asijském podání! Šest sklenic NEPÁLIVÉHO Kimchi pro vaše zdraví. 1 sklenice = 350 g zdraví Více
Vitamíny, probiotika, vláknina a antiviriotika - to vše v jedné skleničce. Na přání zákazníků v NEPÁLIVÉ VARIANTĚ pro děti a všechny, co nemají ostrá jídla v oblibě.
O síle kvašené zeleniny věděly již naše babičky. Vyzkoušejte toto blahodárné působení v asijském podání! Šest sklenic NEPÁLIVÉHO Kimchi pro vaše zdraví. 1 sklenice = 350 g zdraví Více
Kimchi - přirozeně fermentovaný probiotický salát
V tradičním pojetí je základní ingrediencí pekingské zelí. Korejský zázrak jménem Kimchi je vitamínová bomba, plná probiotik, která příznivě ovlivňuje naše zdraví - posiluje imunitu.
- Nepasterováno! Živý produkt - vypouklé víčko je v pořádku, je výsledkem aktivity přátelských probiotických bakterií.
- Obsahuje probiotika Lactobacily min. 10^7 KTJ/g => 1gram Kimchi obsahuje 10 000 000 přátelských bakterií.
- Je bez přidaných konzervačních látek, barviv a cukru.
- Má nízkou energetickou hodnotu - je skvělým společníkem při hubnutí.
- Je bez lepku a laktózy. Vhodný pro vegany i vegetariány.
- Vyrobeno se špetkou lásky ve Všechlapech u Benešova.
- Uchovávejte v lednici 1-7°C.
- Trvanlivost 6 měsíců.
Složení: pekingské zelí (68%), mrkev, bílá ředkev, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, fermentovaná pšenice (bez lepku), jedlá sůl), pitná voda, jarní cibulka, cibule, česnek, rýžová mouka, sladká paprika, jedlá sůl, zázvor. „Špetka lásky a nic jiného."
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 114 kJ / 27 kcal, Tuky 0,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, Sacharidy 5,2 g z toho cukry 2,4 g, Vláknina 1,4 g, Bílkoviny 1,6 g, Sůl 1,04 g
Jak si Kimchi vychutnat?
Kimchi Pizza - Kimchi cuketové placky - Kimchi Burger - Kimchi polévka - Kimchi pomazánka
Nechte se inspirovat a navštivte naši stránku s recepty.
Jaký je rozdíl mezi fermentací, kvašením a kysáním?
Všechna slova mají stejný význam. Je jen pouhý zvyk, které z nich použijeme. Většinou říkáme kvašená zelenina, kysané mléčné výrobky a fermentovaná sójová omáčka.
Proč vaše Kimchi bublá a má občas vypouklé víčko?
Naše Kimchi je "živé", nijak jej nepasterujeme. To znamená, že obsahuje vysoké množství přátelských probiotických bakterií, které mají pozitivní dopad na vaše zažívání, posilují imunitu, harmonizují střevní mikroflóru a to vše ruku v ruce zlepšuje naši náladu.
Co znamená označení 107 KTJ/g?
KTJ/g - Kolonie Tvořící Jednotky na gram - Jedná se o jednotku používanou k měření počtu bakterií. Tento údaj se na etiketě probiotického doplňku stravy objevuje velmi často. Naše Kimchi obsahuje probiotické bakterie lactobacillus v množství 107 KTJ/g, což znamená 10 000 000 přátelských bakterií na gram. Za minimální denní dávku se považuje alespoň 1 miliarda (109) živých buněk.
Je Kimchi opravdu bez lepku?
Ano. Díky procesu kvašení je výsledný produkt zbaven veškerého lepku. Lepek zde slouží jako potrava pro probiotické bakterie.
Co se stane, když Kimchi necháte delší dobu u přepravce, popřípadě mimo lednici?
Kimchi je takový "zeleninový burčák", je "živé", obsahuje velké množství probiotických bakterií, které působí pozitivně na naše zdraví. Vypouklé víčko je naprosto v pořádku a je výsledkem aktivity probiotických kultur. Kimchi má nejradši teplotu 1-7°C, kdy je proces kvašení zpomalen. Je-li Kimchi delší dobu mimo svou komfortní teplotu, nastartuje se proces kvašení a může dojít k úniku omáčky ze sklenice. Kimchi je v pořádku a vy si jej můžete vychutnat.
Helena Novotná Ověřený nákup
KladyPro začátečníka s kimchi ideální
Výborná svěží chuť
Zdravá potravina pro kterékoliv roční období
K dostání např. i v některých Al ...více
ZáporyRychle mizí :-)
Anna Miřátská Ověřený nákup
KladyDokonalá chuť produktu, komunikace obchodu, rychlost dodání. Vše na jedničku.
Zápory
Petr Bradáč Ověřený nákup
KladyDoporučuji tohoto výrobce Kimchi. Objednané zboží dorazilo dva dny po objednání, přepravcem DPD perfektně zabalené a byly přiloženy dva dárečky od fy ...více
ZáporyŽádné. Max. spokojenost.
KIMCHI BURGER
Burger plný probiotik
CUKETOVÉ PLACKY S KIMCHI
Rychle a chutně
Michaela
Dobrý den,
jak je to s tou pasterizací?Píšete zde NEPASTEROVÁNO, a na etiketě je pasterováno.Nerozumim tomu .
Kristýna
Proč obsahuje trtinovy cukr? Z jakého důvodu se tam přidává?
Kamila Lhotáková (Administrátor)
Dobrý den, Kristýno,
Moc vám děkujeme za vaši zprávu. Rádi vám vše objasníme.
Třtinový cukr je nedílnou součástí procesu kvašení. Představuje výživu pro Laktobacily (probiotika). Postupným kvašením se cukr v konečném produktu vytrácí. Jelikož je česká legislativa etiket velmi přísná, museli jsme na nových etiketách uvést třtinový cukr, i přesto, že v konečném produktu je jej absolutní minimum téměř nula. Naše Kimchi pravidelně prochází laboratorními testy, na jejichž základě známe přesné hodnoty složení i laktobacilů.
Sami jsme velkými jedlíky našeho Kimchi a věříme že si jej zamilujete stejně.
Se srdečným pozdravem, Tým Beavia (dříve I love Hummus)