Kimchi NEPÁLIVÉ (6x350g)
Kimchi NEPÁLIVÉ (6x350g)

Vitamíny, probiotika, vláknina a antiviriotika - to vše v jedné skleničce. Na přání zákazníků v NEPÁLIVÉ VARIANTĚ pro děti a všechny, co nemají ostrá jídla v oblibě.
O síle kvašené zeleniny věděly již naše babičky. Vyzkoušejte toto blahodárné působení v asijském podání! Šest sklenic NEPÁLIVÉHO Kimchi pro vaše zdraví. 1 sklenice = 350 g zdraví Více
Kód produktu: BEAV6102006
649 Kč

Vitamíny, probiotika, vláknina a antiviriotika - to vše v jedné skleničce. Na přání zákazníků v NEPÁLIVÉ VARIANTĚ pro děti a všechny, co nemají ostrá jídla v oblibě.
O síle kvašené zeleniny věděly již naše babičky. Vyzkoušejte toto blahodárné působení v asijském podání! Šest sklenic NEPÁLIVÉHO Kimchi pro vaše zdraví. 1 sklenice = 350 g zdraví Více
Kód produktu: BEAV6102006
O Kimchi
- Nejpopulárnější korejská národní pochutina, zdobící každodenně téměř všechny talíře, a to buď samostatně nebo jako příloha k hlavnímu jídlu.
- Fermentované produkty příznivě ovlivňují naše zdraví, zlepšují rovnováhu střevní mikroflóry, napomáhají trávení, posilují imunitu, podporují kardiovaskulární systém.
- Jsou díky česneku antioxidační s nízkou energetickou hodnotou a to z nich dělá skvělého společníka při hubnutí a detoxu organismu.
Všechny ingredience se naloží, zasypou kořením a nechají se několik dní fermentovat.
Výsledkem je křupavý kvašený salát, plný blahodárných probiotik.
Jak si vychutnat Kimchi?
Kimchi Pizza - Kimchi cuketové placky - Kimchi Burger - Kimchi polévka - Kimchi pomazánka
Nechte se inspirovat a navštivte naši stránku s recepty.
Složení
Čínské zelí (66%), mrkev, bílá ředkev, pitná voda, cibule, jarní cibulka, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, fermentovaná pšenice (bez lepku), jedlá sůl), česnek, rýžová mouka, zázvor, sladká paprika, třtinový cukr, jedlá sůl. „Špetka lásky a nic jiného“. Trvanlivost 6 měsíců. Uchovávejte při teplotě 1-7 °C.
Výživové hodnoty na 100g
Energetická hodnota 112 kJ / 27 kcal, Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 4,9 g z toho cukry 2,2 g, Vláknina 1,8 g, Bílkoviny 1,6 g, Sůl 1,0 g
Jaký je rozdíl mezi fermentací, kvašením a kysáním?
Všechna slova mají stejný význam. Je jen pouhý zvyk, které z nich použijeme. Většinou říkáme kvašená zelenina, kysané mléčné výrobky a fermentovaná sójová omáčka.
Proč vaše Kimchi bublá a má občas vypouklé víčko?
Naše Kimchi je "živé", nijak jej nepasterujeme. To znamená, že obsahuje vysoké množství přátelských probiotických bakterií, které mají pozitivní dopad na vaše zažívání, posilují imunitu, harmonizují střevní mikroflóru a to vše ruku v ruce zlepšuje naši náladu.
Co znamená označení 107 KTJ/g?
KTJ/g - Kolonie Tvořící Jednotky na gram - Jedná se o jednotku používanou k měření počtu bakterií. Tento údaj se na etiketě probiotického doplňku stravy objevuje velmi často. Naše Kimchi obsahuje probiotické bakterie lactobacillus v množství 107 KTJ/g, což znamená 10 000 000 přátelských bakterií na gram. Za minimální denní dávku se považuje alespoň 1 miliarda (109) živých buněk.
Je Kimchi opravdu bez lepku?
Ano. Díky procesu kvašení je výsledný produkt zbaven veškerého lepku. Lepek zde slouží jako potrava pro probiotické bakterie.
Co se stane, když Kimchi necháte delší dobu u přepravce, popřípadě mimo lednici?
Kimchi je takový "zeleninový burčák", je "živé", obsahuje velké množství probiotických bakterií, které působí pozitivně na naše zdraví. Vypouklé víčko je naprosto v pořádku a je výsledkem aktivity probiotických kultur. Kimchi má nejradši teplotu 1-7°C, kdy je proces kvašení zpomalen. Je-li Kimchi delší dobu mimo svou komfortní teplotu, nastartuje se proces kvašení a může dojít k úniku omáčky ze sklenice. Kimchi je v pořádku a vy si jej můžete vychutnat.
Martin Pecka
KladyChutná mi. Stojí za to vyzkoušet.
KladyChutná mi. Stojí za to vyzkoušet.
Zápory
Zápory
Zdenyjit
Klady👌👌👌👌👌
Klady👌👌👌👌👌
Zápory
Zápory
Helena Novotná
KladyPro začátečníka s kimchi ideální
Výborná svěží chuť
Zdravá potravina pro kterékoliv roční období
K dostání např. i v některých Al ...více
KladyPro začátečníka s kimchi ideální
Výborná svěží chuť
Zdravá potravina pro kterékoliv roční období
K dostání např. i v některých Albertech
VEGAN
ZáporyRychle mizí :-)
ZáporyRychle mizí :-)
Jana Bitnerová
KladyVýborné
KladyVýborné
Zápory
Zápory
Anna Miřátská
KladyDokonalá chuť produktu, komunikace obchodu, rychlost dodání. Vše na jedničku.
KladyDokonalá chuť produktu, komunikace obchodu, rychlost dodání. Vše na jedničku.
Zápory
Zápory
Petr Bradáč
KladyDoporučuji tohoto výrobce Kimchi. Objednané zboží dorazilo dva dny po objednání, přepravcem DPD perfektně zabalené a byly přiloženy dva dárečky od fy ...více
KladyDoporučuji tohoto výrobce Kimchi. Objednané zboží dorazilo dva dny po objednání, přepravcem DPD perfektně zabalené a byly přiloženy dva dárečky od fy Ilovekimchi. Ale hlavní je luxusní chuť. Objednal jsem si pálivé i nepálivé Kimchi. Oboje super. Ještě jednou mockrát děkuji Ilovekimchi a přeji mnoho spokojených zákazníku. Rád si opět objednám po konzumaci objednaných dvanácti skleniček. Cena taky skvělá. Jen tak dále ILOVEKIMCHI
ZáporyŽádné. Max. spokojenost.
ZáporyŽádné. Max. spokojenost.
Související produkty3


Fermentovaný MIX II (všechny příchutě) (6x350g)


MIX dle vaší chuti (6x350g)


Malý MIX dle vaší chuti (3x350g)
Naposledy navštívené1


Kristýna
Proč obsahuje trtinovy cukr? Z jakého důvodu se tam přidává?
Kamila Lhotáková (Administrátor)
Dobrý den, Kristýno,
Moc vám děkujeme za vaši zprávu. Rádi vám vše objasníme.
Třtinový cukr je nedílnou součástí procesu kvašení. Představuje výživu pro Laktobacily (probiotika). Postupným kvašením se cukr v konečném produktu vytrácí. Jelikož je česká legislativa etiket velmi přísná, museli jsme na nových etiketách uvést třtinový cukr, i přesto, že v konečném produktu je jej absolutní minimum téměř nula. Naše Kimchi pravidelně prochází laboratorními testy, na jejichž základě známe přesné hodnoty složení i laktobacilů.
Sami jsme velkými jedlíky našeho Kimchi a věříme že si jej zamilujete stejně.
Se srdečným pozdravem, Tým Beavia (dříve I love Hummus)