Ochucovadla MIX dle vaší chuti (vybírejte 3 až 6 sklenic)


Beavia (I love Hummus)

MIXUJTE dle vaší chuti! 3 nebo více sklenic, výběr je na vás.
Lupinová omáčka Luggi nahradí sójovou omáčku či Maggi. Kořenící pasta miso se skvěle hodí jako základ do polévky místo bujónu. Yumchi omáčka propojující světy chutí k rychlému dochucení všech pokrmů. Více

Kód produktu: BEAVMIX6102008

379 Kč

V každém řádku vyberte jednu sklenici.
Miso
Miso
Luggi
Luggi
Yumchi
Yumchi
Miso
Miso
Luggi
Luggi
Yumchi
Yumchi
Miso
Miso
Luggi
Luggi
Yumchi
Yumchi
Miso
Miso
Luggi
Luggi
Yumchi
Yumchi
Miso
Miso
Luggi
Luggi
Yumchi
Yumchi
Miso
Miso
Luggi
Luggi
Yumchi
Yumchi

Skladem
ks
Beavia (I love Hummus)

MIXUJTE dle vaší chuti! 3 nebo více sklenic, výběr je na vás.
Lupinová omáčka Luggi nahradí sójovou omáčku či Maggi. Kořenící pasta miso se skvěle hodí jako základ do polévky místo bujónu. Yumchi omáčka propojující světy chutí k rychlému dochucení všech pokrmů. Více

Kód produktu: BEAVMIX6102008

Miso - japonská kořenící pasta

Přirozeně fermentované, vyzrálé ječmeno-cizrnové miso v bio kvalitě. Bez konzervačních látek a barviv. Naše miso nese označení Shiro miso (světlé) a obsahuje kousky cizrny. Dokonale nahradí bujón.

Složení: *loupaný ječmen (55%), *cizrna (37%), sůl, *=BIO „Špetka lásky a nic jiného." 
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 638 kJ / 162 kcal, Tuky 1,42 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,42 g, Sacharidy 29 g z toho cukry 0,69 g, Bílkoviny 6,3 g, Sůl 7,9 g

Luggi - lupinová omáčka bez sóji 

Tekuté, veganské koření v bio kvalitě. Směs vlčího bobu, ovsa, soli a vody, fermentované více než 6 měsíců. Skvěle se hodí k dochucení polévek, omáček, salátů, masa, či ryb. Ve vaši kuchyni nahradí sójovou omáčku, či maggi. Luggi v porovnání se sójovkami bez sóji a lepku.

Složení: *vlčí bob (25%), *oves (bez lepku), jedlá sůl, pitná voda. *=BIO „Špetka lásky a nic jiného."
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 275 kJ / 65 kcal, Tuky 1,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy 8,9 g z toho cukry 0 g, Bílkoviny 3,6 g, Sůl 13,3 g

Yumchi - omáčka propojující světy chutí 

 Na česká i exotická jídla. Pro studenou i teplou kuchyni. Základ do guláše, tortil, těstovin, k masu, dle vaší fantazie... Více informací ZDE. 

Složení: Sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, fermentovaná pšenice (bez lepku), jedlá sůl), cibule, pitná voda, česnek, sladká paprika, rýžová mouka, chilli (2,3%), zázvor. „Špetka lásky a nic jiného."
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 346 kJ / 83 kcal, Tuky 1,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy 14 g z toho cukry 3,1 g, Vláknina 3,7 g, Bílkoviny 5,2 g, Sůl 5,25 g

Jak si vychutnat Beavia delikatesy?
Yumchi guláš - Kimchi-miso polévka - Luggi zálivka na salát - Miso cottage sýr pomazánka
Nechte se inspirovat a navštivte naši stránku s recepty.

Jaký je rozdíl mezi fermentací, kvašením a kysáním?
Všechna slova mají stejný význam. Je jen pouhý zvyk, které z nich použijeme. Většinou říkáme kvašená zelenina, kysané mléčné výrobky a fermentovaná sójová omáčka.

Proč vaše Kimchi bublá a má občas vypouklé víčko?
Naše Kimchi je "živé", nijak jej nepasterujeme. To znamená, že obsahuje vysoké množství přátelských probiotických bakterií, které mají pozitivní dopad na vaše zažívání, posilují imunitu, harmonizují střevní mikroflóru a to vše ruku v ruce zlepšuje naši náladu.

Co znamená označení 107 KTJ/g?
KTJ/g - Kolonie Tvořící Jednotky na gram - Jedná se o jednotku používanou k měření počtu bakterií. Tento údaj se na etiketě probiotického doplňku stravy objevuje velmi často. Naše Kimchi obsahuje probiotické bakterie lactobacillus v množství 107 KTJ/g, což znamená 10 000 000 přátelských bakterií na gram. Za minimální denní dávku se považuje alespoň 1 miliarda (109) živých buněk.

Je Kimchi opravdu bez lepku?
Ano. Díky procesu kvašení je výsledný produkt zbaven veškerého lepku. Lepek zde slouží jako potrava pro probiotické bakterie.

Co se stane, když Kimchi necháte delší dobu u přepravce, popřípadě mimo lednici? 
Kimchi je takový "zeleninový burčák", je "živé", obsahuje velké množství probiotických bakterií, které působí pozitivně na naše zdraví. Vypouklé víčko je naprosto v pořádku a je výsledkem aktivity probiotických kultur. Kimchi má nejradši teplotu 1-7°C, kdy je proces kvašení zpomalen. Je-li Kimchi delší dobu mimo svou komfortní teplotu, nastartuje se proces kvašení a může dojít k úniku omáčky ze sklenice. Kimchi je v pořádku a vy si jej můžete vychutnat.